woensdag 25 januari 2017

Knutseldefrustel.

De gezelschapsspelletjes blijven in trek bij de banaantjes.
Vandaag brengen Mera en Wanda er eentje mee.Maar er wordt ook weer fijn gespeeld in het lokaaltje, mét het nieuwe stokpaard en de koffer van Julia. En in de zandbak wordt een nieuw parcours gebouwd. Met bulten. En een bareel. En een modderplas.De knutseltafel is echter het drukst bezocht.

 
Met dit als resultaat:
 
Ram: " ik heb een boot gemaakt. De dopjes zijn de mannekes. Die stof en de pluimen zijn de mat. Dan liggen de mannekes zacht. Dit zijn mannekes die klimmen. En als ze op de schoorsteen klimmen dan kan hier lucht uitkomen en dan vliegen ze zo het water in. Die is gelijmd met het lijmpistool. "
 


Lou: " da's een auto van Ninjago. Die witte dingskes zijn de mannekes. Ik heb daar gezichtjes op getekend. En die rollekes zijn de wielen. Die kleurtjes zijn om te weten waar welk manneke zit. "


Billie-Lou: " ik heb een eierdoos gemaakt. Da's om de eitjes in te leggen. En dat potje is om nog andere dingen in te leggen. De rest is versiering. "


Amélie: " ik heb een boot gemaakt. Dat karton zijn de mannekes. En dat geel zijn dekentjes. En een matrasje. En hier kunnen ze dan slapen. "


Oona: " da's een boot. Hier is de papa, da's de mama en de rest zijn kindjes. Ik heb die hoedjes niet vastgelijmd want dan kan je die nog afzetten. Hier is het stuur en da's de chauffeur. "

 
 
Kartonnen doosjes van allerlei slag blijven welkom in onze klas ;). 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten